KOCAELİ / ÇAYIROVA - YENİMAHALLE ORTAOKULU

YENİMAHALLE ORTAOKULU

5137. Sokak No 26 ÇAYIROVA / KOCAELİ
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
İlçe içinde ve İl genelinde yıllar itibari ile bir çok başarılı sonuçlar elde edilmiştir.
Ulaşım
Gebze İstanbul yolu üzerinde E-5 Karayolunun ve E-6 Bağlantı yolunun kesiştiği noktada
ÖĞRENCİ SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2021 YILINDA OKULUMUZDA 1 FEN LİSESİ, 1 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ, 26 ANADOLU LİSESİ, 22 MESLEK TEKNİK LİSESİ, 1 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLMİŞTİR.